1. Hvem er vi?

NOPA - Nordic Parenting og shopNOPA er begge er stiftet og drevet af Sofie Münster. Du kan læse mere om Sofie her.

Begge sider drives fra følgende adresse:

Nordic Parenting ApS
Nordre Strandvej 117
3150 Hellebæk
CVR. nr. 38410393

Alle spørgsmål vedr. siderne kan rettes til Sofie på følgende mail: sofie@nordicparenting.dk

 

2. Vi bruger cookies til at gøre vores annoncer billigere for os og mere relevante for dig

Indholdet på NOPA – Nordic Parenting skal både være relevant og gratis. Det har været vores mål siden vi startede og sådan ønsker vi, at det skal blive ved med at være. Webshoppen på shopnopa.dk drives som en kommerciel forlængelse af de øvrige aktiviteter i NOPA og giver børnefamilier et sted, hvor de kan finde gode produkter til god leg og gode oplevelser. Der er ingen direkte sammenhæng mellem de ting vi skriver om på NOPA og de produkter, vi sælger.

Vi bruger både Googles cookie og Facebooks pixel, fordi de hjælper til at sikre, at de annoncer vi viser, er så relevante som muligt for dig og så billige som muligt for os.

Det betyder helt konkret, at hvis du allerede har læst en bestemt artikel om fx putterutiner, så kommer du sandsynligvis ikke til at se en reklame for netop den artikel – en bedre oplevelse for dig og en sparet omkostning for os. Det betyder også, at hvis du fx har besøgt vores side eller vores webshop på en vens anbefaling og læst et par artikler om skolestart, tjekket prisen på en Sansegynge eller lignende, så har vi mulighed for at vise dig annoncer på Facebook for andre artikler eller produkter, som du måske også ville finde relevante, og det betyder at Google måske også vil præsentere en af vores artikler eller produkter øverst hvis du søger på fx ”sengelægning” eller ”motorik”. Det er også muligt, at vi bruger de data vi har om dit besøg på fx en artikel om sommerferie til at vise dig en annonce for badelegetøj.

Sommetider indgår vi et partnerskab med en virksomhed, der betaler for at vi sætter fokus på et bestemt område, som fx lommepenge eller skærmvaner. I de situationer deler vi generelle oplysninger om vores trafik- og besøgstal. I nogle tilfælde installerer vi også en cookie på de konkrete sider, så vores partner har mulighed for at følge trafikken direkte og evt målrette annoncer til dig på baggrund af dit besøg hos os. Partnerskaber som disse indgås alene på et overordnet emnebaseret niveau (fx "børns forhold til penge") og vores partner bestemmer ikke over selve indholdet af vores artikler. Vi har 100 procent redaktionel frihed og vores partnere skal ikke godkende vores artikler eller andet redaktionelt indhold.

Ambitionen med at drive webshop og magasin under samme hat, er at skabe et samlet univers, hvor forældre både kan finde gode kvalitetsprodukter til børn og finde gratis artikler om forældreskab som er fagligt solide.

Hvis ikke du ønsker noget af dette, kan du altid slette dine cookies (se her, hvordan man gør det) og forlade siden uden at klikke videre til nogen af vores artikler.

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer med henblik på at huske indstillinger, lave statistik på dit og andres besøg og at målrette annoncer. Cookies indeholder ikke virus og kan ikke skade din computer. Du kan til enhver tid slette dine cookies ved at følge vejledningen ovenfor.

Selvom du sletter dine cookies, bliver du ikke fri for reklamer. Du vil stadig se lige så mange reklamer og nogle af dem vil du måske se mange flere gange end du behøver. Uden cookies kan du også risikere, at dele af siden ikke fungerer optimalt.

 

Lagring af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig. Tilmelder du dig fx vores nyhedsbrev, vil vi have din mailadresse og evt et par andre personoplysninger.

Så længe du bare læser vores artikler, registrerer vi typisk kun et par tekniske oplysninger om din enhed (fx om det er en computer, tablet eller telefon), din IP-adresse, en omtrentlig geografisk placering samt hvilke sider, du har klikket på.

Foretager du derimod et køb i vores webshop, beder vi typisk om flere oplysninger: Dit navn, mobilnummer, email, adresse og betalingsoplysninger. Mens sidstnævnte håndteres 100 % af Clearhaus og Quickpay, er det os, der håndterer alle de oplysninger, der skal bruges for at få varen frem til tiden.

 

Datasikkerhed

Vi har truffet en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan blive videregivet til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og levering af ydelser, fx afsendelse af nyhedsbrev.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Denne opbevaring og behandling sker på vores vegne.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: sofie@nordicparenting.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.